Оселедець під шубою по-новому
Закуски, Салати

Рол з оселедцем під шубою: смачний ф’южн для святкового меню

1 коментар

Оселедець під шубою — це не просто традиційна страва, а справжня класика української кухні, яка завжди присутня на святковому столі. Але як змінити цей улюблений салат і подати його по-новому? Я пропоную Вам приготувати оригінальний варіант — оселедець під шубою по-новому у формі ролу, який зберігає всі улюблені смаки, але в незвичній, більш сучасній подачі.

Оселедець під шубою по-новому – цей рецепт стане справжнім хітом на будь-якому святковому столі, поєднуючи традиції з новими кулінарними ідеями! Крім того, це чудовий спосіб надихнути навіть наймолодших скуштувати цю страву, адже вона виглядає так цікаво і незвично!

Виглядає така Шуба-рол просто приголомшливо, дивовижно, а готується легко, але потрібна вправність у скручуванні ролів. Якщо, ви акуратні та не поспішатимете, то у вас неодмінно вийде.

Оселедець під шубою по-новому
Оселедець під шубою по-новому

Оселедець під шубою по-новому – шуба-рол покроковий рецепт

Інгредієнти: розрахунок на один шуба-рол

  1. буряк – 1 штука
  2. картопля – 1 штука
  3. морква – 1 штука
  4. оселедець – 5-6 шматочків (вже порізаних)
  5. майонез – 50 грамів (1 столова ложка)
  6. цибуля зелена – 3-4 пір’ячка

Також нам знадобиться килимок для скручування суші та харчова плівка.

Приготування:

  • Відваріть буряк, картоплю та моркву до готовності. Залиште остуджуватися, потім очистіть від шкірки.
  • Килимок для суші оберніть харчовою плівкою.
  • Викладіть тонко нарізані слайси буряка, щільно розташовуючи їх один біля одного. Рівномірно змажте поверхню буряка тонким шаром майонезу.
  • Картоплю та моркву натріть на середній тертці, але не змішуйте їх.
  • На буряк викладіть натерту на дрібній тертці картоплю, потім шар моркви. Злегка посоліть і знову змажте майонезом.
  • Розподіліть по поверхні шматочки оселедця та кілька пір’їн зеленої цибулі.
  • Загорніть акуратно рулет за допомогою килимку для суші та загорніть його у харчову плівку. Залиште рол в холодильнику на 1 годину або до подачі. Увесь процес дивіться у відео нижче.
Оселедець під шубою по-новому
Оселедець під шубою по-новому
  • Наріжте рулет на порційні шматочки та викладіть на тарілку. За бажанням прикрасьте зеленню.

Цей оригінальний рол зі знайомим смаком “Шуби” стане прикрасою вашого святкового столу та точно здивує гостей!

А, якщо ви віддаєте перевагу класичному варіанту цієї страви, ознайомтеся з нашим рецептом оселедця під шубою, який завжди залишається фаворитом святкового столу.

Нове життя оселедця під шубою: смачно та оригінально

Автор Anna GrinКатегорія: Салати

Оселедець під шубою в формі ролу — це сучасне перевтілення улюбленої страви, яке змінює не тільки подачу, а й додає нових відтінків вражень

Інгредієнти

  • буряк – 1 штука

  • картопля – 1 штука

  • морква – 1 штука

  • оселедець – 5-6 шматочків (вже порізаних)

  • майонез – 50 грамів (1-2 столові ложки)

  • цибуля зелена – 3-4 пір’ячка

Приготування

  • Зваріть буряк, картоплю та моркву до готовності. Дайте їм охолонути, а потім очистіть від шкірки.
  • Обгорніть килимок для суші харчовою плівкою.
  • Наріжте буряк тонкими слайсами та щільно розкладіть їх на підготовлений килимок. Рівномірно змажте буряковий шар тонким шаром майонезу.
  • Картоплю та моркву натріть на середній тертці, але не змішуйте їх.

  • Викладіть натерту картоплю, а зверху шар моркви. Злегка посоліть і знову нанесіть майонез.
  • Розподіліть шматочки оселедця та додайте кілька пір’їн зеленої цибулі.
  • Акуратно загорніть рулет за допомогою килимка для суші, а потім обгорніть його харчовою плівкою.
  • Покладіть рулет у холодильник на 1 годину або до подачі на стіл. Потім розріжте рулет на роли та викладіть у гарну тарілку.
  • Зверху прикрасьте зеленою цибулею, як у відео. Смачного! Увесь процес дивіться у відео нижче.

Видео

Рол з оселедцем під шубою — це чудовий спосіб по-новому подати знайому страву, здивувати гостей і зробити ваш святковий стіл стильним та сучасним. Такий формат не тільки зберігає улюблений смак класики, а й додає легкості у приготуванні та сервіруванні. Спробуйте цей оригінальний рецепт, і він точно стане окрасою ваших кулінарних шедеврів! Смачного!

Один коментар

  1. Pingback: Оселедець під шубою: Кулінарна класика для кожного свята!

Залиште коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*